Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ün girişimleri ve Valiliğimizin destekleri ile Elmalımızın Canları Vahib-i Ümmi ve Sinan-ı Ümmi Hazretlerinin Türbelerinde Restorasyon Çalışmaları Başladı !

Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar ve beraberindeki heyetle birlikte restorasyon çalışmalarına başlanan Sinan-ı Ümmi ve Vahib-i Ümmi türbelerinde incelemelerde bulundu.

Kamuoyuna bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanımız; " 16 ve 17. yüzyılda bu coğrafyayı bir kültür havzasına dönüştürerek manevi iklimimize yön veren, kadim şehrimizin en büyük değerlerinden Vahib-i Ümmi ve Sinan-ı Ümmi Hazretleri’nin türbelerinde Valiliğimizin destekleri ile restorasyon çalışmaları başladı. Bugün ilçemize gelen Vakıflar Bölge Müdürümüz Hüseyin Coşar Bey ve beraberinde heyetle restorasyon çalışmalarını yerinde inceledik. Çok şükür bu büyük zatlara hizmet etmek bizlere de nasip oldu. Bizler de bu büyük değerlerimize yakışan çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın ziyaretlerine bir an önce açmak arzusu ve gayreti içindeyiz. Her iki türbenin restorasyonuna katkılarından dolayı Antalya Valimiz Sn. Münir Karaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. “Şeklinde konuştu.