Ve Şampiyon Ahmet Emir Spor !

68 Maçlık maraton sonunda finale kalan Ahmet Emir Spor ve Karamık Spor karşılaması Ahmet Emir Spor'un 6-3 lük galibiyeti ile sona erdi.
Şampiyon Ahmet Emir Spor kupa ve ödülünü Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ün elinden aldı. Turnuva 2.si Karamık Spor'a ve turnuva 3.sü Bayralar Spor'a ödül ve kupalarını Belediye Başkanımız Halil Öztürk ile Meclis Üyelerimiz Mehmet Tufan, Erhan Durkan, Hasan İyilikçi, Kamuran Ünal, Şükrü Güler, Şükrü Ercan ve Muhammet Kemençe verdi. Turnuvanın en Centilmen takımı olan Gümüşyaka Spor Centilmenlik kupasını ve madalyalarını Meclis Üyelerimiz Mehmet Tufan ve Erhan Durkan'dan alırken, Gol kralı Likya Spor takım kaptanı Ali Yavuz'a Ödülünü Meclis üyemiz Şükrü Güler takdim etti. Turnuvada düdük çalan hakemlerimiz İbrahim Emre Gürsoy ve Ercan Ayaz'a plaketlerini Belediye Meclis Üyemiz Kamuran Ünal takdim etti.
Şampiyon Ahmet Emir Spor takımını tebrik eder karşılaşmalarda ter döken tüm takımlarımıza ve takımlarımıza destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.