Sanayii Sitemizde Dükkân Sorununu Çözdük.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk, yapımına başladığımız sanayii sitesinin yeni dükkânlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Öztürk, yaptığı açıklamada “Sanayi sitesinin genişletilmesi ve yeni dükkânların yapılması ilçemiz için önemli bir kazanım. Bu proje geleceğe dönük bir proje. Mevcut sanayi sitesi, yeni dükkân ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Yetersiz dükkân sayısı yeni işyeri açacak olan esnaflarımız için de büyük sorun oluşturuyor. Sanayi sitemizdeki yeni dükkânların inşaat çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni iş yeri açacak esnaflarımızın da sorunu çözülmüş olacak. 22 Bin metrekare alana kurulacak ve 66 dükkânın yer alacağı sanayii sitesindeki yeni dükkânlarımızın yapım sözleşmesini geçtiğimiz aylarda imzalamıştık. 6 ay içinde tamamlanmasını planladığımız inşaat çalışmalarının neticesinde esnaflarımız buradaki yeni dükkanlarında halkımıza hizmet vermeye başlayacak. ” şeklinde konuştu.