Elmalı Belediyesi olarak Kovid-19'la mücadele kapsamında dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda vatandaşlarımızın kıyafetlerinin dezenfekte edileceği dezenfekte tünelini kendi imkanlarımız ile hazırlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk yapmış olduğu açıklamada “Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda olan vatandaşlarımızın kıyafetleri üzerinde oluşan zararlıların dezenfekte edilmesi amacıyla tamamen kendi imkanlarımızla hazırladığımız dezenfekte tünelini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tünelin içindeki dezenfekte malzemesinin insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi yok. Dışarıda olan vatandaşlarımızın Elmalı Müzesi önünde kurduğumuz dezenfekte tünelini mutlaka kullanmalarını rica ediyorum. Şunu tekrar etmekte fayda görüyorum. Biz her ne kadar gerekli tedbirleri alsak da en büyük tedbir evlerinizde kalmanızdır.” dedi.