Öğretmenlerimiz Hasan Yılmaz'la Coştu!

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile düzenlediğimiz kutlama programına Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanımız Halil Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akif Tak ve Protokolümüzün kıymetli üyeleri teşrif ederken ilçemizde görevli öğretmenlerimiz değerli eşleri ile tam kadro katılım sağladı.
Programda sahne alan ünlü sanatçı Hasan Yılmaz en güzel parçalarını öğretmenlerimiz için seslendirdi.

Elmalı Belediyesi ailesi olarak tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.