Belediye Başkanlığımız, Avrupa Birliği Sivil Düşün Derneği ve Hasta & Engelliler İle Yakınları Hakları Derneği (HEYAD) ile “Hakkımız Var Engelime Engel Olma!” sloganıyla ilçe merkez ve 51 mahallemizde başladığımız proje ile Engelli, Hasta ve Covid-19 virüs salgınından etkilenen vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.

İlçemizde hayata geçirdiğimiz proje kapsamında Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Hasta & Engelliler İle Yakınları Hakları Derneği Başkanı Hüseyin Ayhan ve proje gönüllüleri mahallelerimizde engelli ve hastalarımız ile onlarla ilgilenen yakınlarını ziyaret ettiler.

Proje süresince hasta ve engelliler ile yakınlarının her türlü yardımlardan faydalanmaları için bilgilendirme çalışmaları aralıksız olarak devam edecek.