#TürkünİlkErMeydanıElmalı 'da finalde rakibi Ali Gürbüz’ü puanlamayla yenen Orhan Okulu 665.Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin yeni başpehlivanı olarak Elmalı’da yenilmezlik serisini 5’e çıkardı.
Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Milletvekillerimiz, çok sayıda belediye başkanı ve bürokrat güreşleri Türkün İlk Er Meydanında ilgiyle takip etti.
665. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Tarık Sarvan ağalık ihalesini rakiplerine kaptırmayarak 507 Bin Türk Lirası bedelle 666. Elmalı Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yeni ağası oldu
Bu sene Türkün İlk Er Meydanı Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş Müsabakalarına 76 Başpehlivan katılarak en çok başpehlivanın kol bağladığı güreş müsabakaları rekoru kırıldı.
76 sı başpehlivan olmak üzere 1306 Pehlivanın kol bağladığı güreşleri yerli ve yabancı olmak üzere çok sayıda basın mensubu takip etti.
Recep Gürbüz Güreş Sahasını tıklım tıklım dolduran on binlerce güreş sever, güreşleri heyecanla izledi.