Kadim şehrimizin köklü kültürlerinden biri olan, Akçaeniş Mahallemizin tarihini yaşamak, bu güzel kültürümüzü yeni nesillere taşımak üzere Çam Kuyuları' nda tertip ettiğimiz Akçaeniş Nostalji Günlüğü programını Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Şakir Aydın, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ülkemizin dört bir yanından gelen binlerce yurttaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik.

Mahalle sakinlerimizin kültürünü anlatan Tahtacı Fatma Belgeseli gösterimi ile başlayan programda Belediye Başkanımız Halil Öztürk coşkulu kalabalığa hitap etti. Akçaeniş Semah Grubu'nun Semah gösterisinin ardından değerli sanatçımız Fatih Demirhan seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle tüm konuklara unutulmayacak bir konser verdi.

Program sonunda Belediye Başkanımız Halil Öztürk değerli sanatçı Fatih Demirhan'a plaket takdim etti.