Ramazan ayı süresince her gün binlerce konuğu ağırlayan kadim ilçemiz, “Bin aydan daha hayırlı olan” mübarek Kadir Gecesi’nde yine doldu taştı.

İyi Parti Antalya Milletvekillerimiz Hasan Subaşı ve Tuba Vural Çokal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, İyi Parti Antalya İl Başkanımız Ahmet Aydın, Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın, İyi Parti Elmalı İlçe Başkanı Turgay Kızıltaç, Antalya ve Elmalı protokolü ile binlerce vatandaşımız ilçemizdeki Kadir Gecesi programına yoğun ilgi gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyemizle birlikte verdiğimiz iftar yemeği ile başlayan Kadir Gecesi programı Tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii’nde. Kılınan Teravih ve Tesbih namazlarının ardından hatim duaları ve mevlid-i şerif ile devam etti. Sinan-ı Ümmi Türbesinde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı. Kadir Gecesi programı sabah saatlerine kadar devam eden ibadetlerle son buldu.