Büyükşehir Belediyemizden Üreticilerimize Destekler Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Tarımsal Daire Başkanı Seda Özel, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Aydın ve Belediye Meclis Üyemiz Şükrü Güler ile birlikte Büyükşehir Belediyemizden Yuva Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne hibe edilen süt soğutma tankının teslimini gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk "Büyükşehir Belediyemizle birlikte her zaman çiftçimizin yanında olacağız, onların emeklerinin karşılığını almaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Programın ardından yuva mahalle sakinlerimize Büyükşehir Belediyemiz tarafından 1000 adet ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.