Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 16 takımın mücadele ettiği 3. Öğretmenler arası voleybol turnuvası ödül törenine katıldı. Turnuva kapsamında 1. Olan Eskihisar Şehit Nuri Çavdar İlk ve Ortaokulu’na ödülünü Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, 2. Olan Yuva Ortaokulu’na Belediye Başkanımız Halil Öztürk takdim etti. 3. Olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına Milli Eğitim Müdürü Akif Tak verirken 4. Olan İbrahim Bedrettin Elmalı Fen Lisesi'ne ödülünü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bekir Erol verdi.