Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Aydın ile Türkiye Güreş Federasyonu ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nce 21 - 23 Şubat tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Yağlı Güreş Kurultayı'nın açılış programına katıldı.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk, kurultayda yaptığı konuşmada "Alınacak kararlar ile Geleneksel Türk Yağlı Güreşi'nin geliştirilerek geleceğe aktarılmasının amaçlandığını" belirterek "Tek bir amacımız var o da ata yadigarı olan Yağlı Güreşi ülkemizin her bölgesinde ve hatta yurt dışında çok daha yaygın hale getirmek. Bu bağlamda bu sene 668. gerçekleştireceğimiz Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde de bu amaca uygun hedeflerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.