Belediye Başkanımız Halil Öztürk Avlan Gölü'nün önemine dikkat çekmek, gölün kurumaması, doğaya hayat vermesi için önlemler alınmasında farkındalık oluşturmak amacı ile Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Belediyemiz tarafından desteklenen "Avlan Hayattır Ya Kurursa!" temalı doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı. Etkinliğe Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt başta olmak üzere ilçe protokolü, kamu kurum müdür ve personelleri sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi. Yürüyüş sonunda verilen sabah kahvaltısının ardından Belediye Başkanımız Halil Öztürk, İlçe Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, İlçe Protokolü ve vatandaşlarımız Avlan Gölü’nün çevresine 110 adet salkım söğüt fidanı dikimi yaptılar.