Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı, İlçe Kaymakamımız Harun Kazez ve Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş ile Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ü ziyaret etti.

Belediye Başkanımız, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz başta Covid-19’la mücadele çalışmalarımız olmak üzere yeni yapılacak projeler ve devam eden restorasyon çalışmaları hakkında Valimiz Ersin Yazıcı'ya bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Antalya Valimiz Ersin Yazıcı, Kaymakamımız Harun Kazez, Belediye Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş ve Belediye Başkanımız Halil Öztürk, ilçe protokolümüz ile restorasyon projesi devam eden Vahib-i Ümmi Türbesi, Sinan-ı Ümmi Türbesi, Kandilzade Hasan Sıtkı Bey Konağı, ayrıca Ketenci Ömer Paşa Camisi, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kent Müzesi ve Abdal Musa Türbesi olmak üzere Şehidimiz Çetin Çakmak'ın ailesini, elma hasadı yapan üreticilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettiler.

İlçemize yapmış oldukları ziyaretten dolayı Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'ya teşekkür ediyoruz.